Медицински университет - Варна и Центъра за кариерно развитие (ЦКР)

...
Медицински университет - Варна и Центъра за кариерно развитие (ЦКР)
Коментари Харесай

Кариерна борса във Варна - първо кариерно изложение в сектор Здравеопазване

Медицински университет - Варна и Центъра за кариерно развиване (ЦКР) провеждат Кариерна борса – намерено кариерно ревю в областта на опазването на здравето.

Събитието ще се състои на 02.06. 2022 година от 10:00 часа в хотел Рослин Димят Варна и ще бъде намерено от проф. доктор Златислав Стоянов, д.м.н. – Декан на Факултет " Медицина “ и Ръководител на план № BG05M2ОP001-2.016-0025,,Създаване на мултидисциплинарна просветителна среда за развиване на фрагменти с интегрални компетентности в региона на биомедицината и опазването на здравето ".

Това е първият отворен кариерен конгрес, който Университетът провежда, давайки опция за пряк контакт на разнообразни работодатели в региона на опазването на здравето със студенти по медицина и здравни грижи, както и на всички, търсещи работа в тази сфера. В рамките на един ден, работодателите от здравните институции в град Варна ще показват своите краткотрайни или непрекъснати свободни работни позиции и студентски стажове. Всяка организация ще има особено място, където ще презентира активността си, както и ще организира къси изявленията с претендентите за работа.

Събитието се реализира по план № BG05M2ОP001-2.016-0025,,Създаване на мултидисциплинарна просветителна среда за развиване на фрагменти с интегрални компетентности в региона на биомедицината и опазването на здравето ", финансиран от Оперативна стратегия " Наука и обучение за образован напредък “ 2014-2020 и съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския обществен фонд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР