Медицински университет - Плевен иНародно читалище Съгласие - 1869 сключиха

...
Медицински университет - Плевен иНародно читалище Съгласие - 1869 сключиха
Коментари Харесай

МУ-Плевен сключи договор за сътрудничество с Читалище „Съгласие 1869“

Медицински университет - Плевен иНародно читалище " Съгласие - 1869 " подписаха контракт за съдействие и взаимна активност.

Във връзка със подписания контракт, студентите на МУ-Плевен могат да употребяват безплатно читалня в библиотеката на Читалището с безвъзмездна интернет връзка за самоподготовка. Работното време на библиотеката на НЧ " Съгласие - 1869 " е от 10:00 до 18:00 ч от понеделник до петък, както и всяка първа събота от месеца.

Студентите на МУ-Плевен могат да употребяват услугите на библиотеката на Читалището с 50% отстъпка от цената на годишните абонаментни карти – на цена 3 лева Абонаментът и използването на библиотеката става при проявление на документ, удостоверяващ че студентът е записан за съответната образователна година.

МУ-Плевен може да употребява концертната зала „ Емил Димитров “ за осъществяване на свои тържествени и празнични събития.

Висшето учебно заведение ще промотира читалищните мероприятия в академична среда измежду научен състав, студенти, докторанти, специализанти и администрация

МУ-Плевен и Читалище „ Съгласие 1869 “ ще провеждат взаимни събития сред студенти и преподаватали и читалищния екип

МУ-Плевен ще цифровизира част от библиотечния фонд на Читалището, а то ще дава на студентите достъп до личната си база данни против абонамент за прилагане на библиотеката на преференциална цена.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР