Медицински специалист подходи непрофесионално към обездвижен мъж.Ситуацията се е развила

...
Медицински специалист подходи непрофесионално към обездвижен мъж.Ситуацията се е развила
Коментари Харесай

Медик се отнесе несериозно към обездвижен мъж

Медицински експерт подходи непрофесионално към обездвижен мъж.

Ситуацията се е развила пред входа на театъра във Велико Търново, а за нея излиза наяве от обява в обществената мрежа Facebook.

Стела Николова споделя, че мъж е лежал на стъпалата - бил е обездвижен, с явен здравословен проблем. Тогава бил подаден сигнал към тел. 122 и на място пристигнала кола за спешна помощ, както и здравно лице от женски пол.

Медикът предположил, че обездвиженият мъж е получил инсулт.

Николова твърди, че медицинският екип не разполагали с носилка, също по този начин нямало и служебни лица, които да пренесат потърпевшия. На въпрос на жена за какво колата за спешна помощ не се приближи от страната на паркинга, здравното лице декларирало:  " Има стъпала, по какъв начин да се придвижи, колата за спешна помощ не се движи по стъпала ".

" На предложение да му бъде сложено нещо под главата, с цел да не е върху цимента, мед. лице споделя: " Не нося юрган ", споделя още Стела.

Не излиза наяве по какъв начин е приключила историята и в какво положение е потърпевшият.

" С цялото почитание към лекарската специалност и лекарите, които го заслужават, сходно отношение и метод на изложение на мед. лице не е обикновено и е неприлично ", безапелационна е дамата.

Албена Добревска написа в мненията под поста, че не трябва всички лекари да се слагат под общ знаменател.

" Моля, не поставяйте всички под един знаменател! Сред медицинските служащи има доста почтени хора - и лекари, и сестри! ", написа Добревска.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР