Медицински сестри и лекари разказват с писмени обяснения за скандала

...
Медицински сестри и лекари разказват с писмени обяснения за скандала
Коментари Харесай

Писмените обяснения на медицинските сестри и лекари за скандала с Мустафа Емин

Медицински сестри и лекари описват с писмени пояснения за абсурда с Мустафа Емин.

Мустафа Емин и брачната половинка му няколко пъти звънят на звънеца на шокова зала и прекъсват работата на медиците, излиза наяве от писмените пояснения на личния състав и разказа на камерите, изработен от началника на отдел „ Сигурност “.

„ Първият път излязох аз и още веднъж обясних, че би трябвало да изчакат поради незабавното дете в залата, при което той ме попита дали би трябвало да занимава министъра на опазването на здравето. Отговорих, че това е негово право “ – написа в обясненията си една от медицинските сестри.

Останалите сестри и лекари също споделят, че Мустафа Емин е отправял реплики, свързани със здравния министър, и към тях. „ Придружителите на детето попитаха дали в този момент, в случай че се обадят на министъра на опазването на здравето, нещата ще станат по-добре. Уверих ги, че уведомяването на който и да е министър сега няма да промени нашето държание “, написа лекарят, който е бил началник на екипа в съответната вечер.

Друга здравна сестра пък показва „ в миг на афект насочи закани, без обясними за мен аргументи, че в този момент приказвал с министъра на опазването на здравето и щяло да има последствия “.

Документите от инспекцията, в това число писмените пояснения на личния състав, са изпратени до комисията по опазване на здравето в Народно събрание.

Припомняме ви абсурдът избухна в края на август след Facebook обява на здравна сестра на незабавната болничното заведение „ Пирогов “, в която се твърди, че Мустафа Емин - консултант на военния министър, се е държал надменно и е изискал дете от шокова зала да бъде изведено, с цел да влезе неговото.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР