Медицинската експертиза на убития 24-годишен Димитър Малинов все още не

...
Медицинската експертиза на убития 24-годишен Димитър Малинов все още не
Коментари Харесай

Протестиращи от Цалапица щурмуваха сградата на Прокуратурата в Пловдив

Медицинската експертиза на убития 24-годишен Димитър Малинов към момента не подготвена. Във всеки един миг обвиняването на близнаците Валентин и Борислав да бъде променено в съучастничество в тежкото закононарушение. Това обаче може да стане след залавянето на обвинявания в тежкото закононарушение Рангел Бизюрев, който към момента се укрива в чужбина от управляващите.

Това съобщи майката на убития юноша Атанаска Бакалова след близо едночасова среща с Окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева.



Жената е останала неудовлетворена от извършения диалог и съобщи, че митингите на хората от Цалапица поради мудните дейности на проверяващите по откриване на убйството на сина й ще продължат.

Повече от 50 души упорстваха близо един час за среща с представител на държавното обвиняване. Стигна се и до щурмуване на входа на Прокуратурата в Пловдив, само че полицията тушира напрежението.

В 18 часа през днешния ден управлението на Министерство на вътрешните работи - Пловдив ще се срещне с кмета и жителите на Цалапица. Това ще стане в читалището на селото. Целта е запознаване с съответните проблеми в района, разискване с локалната общност на решаването им, както и опциите за дейно застраховане на публичния ред и сигурност.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР