Медицинска лаборатория предлага изследванията, необходими за постъпване в детска

...
Медицинска лаборатория  предлага изследванията, необходими за постъпване в детска
Коментари Харесай

„ЛИНА” предлага пълен и съкратен пакет с изследвания за детска градина и ясла

Медицинска лаборатория „ ” предлага проучванията, нужни за постъпване в детска градина или ясла, на преференциални цени в интервала 24-ти август – 30-ти септември 2020 година

Родителите могат да избират сред цялостен и скъсен пакет, като резултатите са подготвени до 3 работни дни.

Изследванията от цялостния пакет би трябвало да бъдат направени до 7 дни преди тръгване  на детска градина или ясла, а проучванията от съкратения пакет до 15 дни преди потегляне на детска градина или ясла.

По време на акцията цялостният пакет с проучвания е на понижена цена от 26 лева на 19 лева Той включва: кръвна картина, скорост на утаяване на еритроцитите (кръвна утайка), урина – общо химично проучване и седимент, еднократно микробиологично  проучване на фецес за салмонела и шигела, изследване  за чревни паразити с фекална и перианална проба със скоч лента.

Съкратеният пакет е понижен от 16лв. на 12 лева и включва: еднократно микробиологично проучване на фецес, изследване  за чревни паразити с фекална и перианална проба със скоч лента.

 



Родителите, които са взели  ваучър – направление от персоналния си доктор за осъществяване на проучванията, заплащат само общоприетата такса за обработка.

При постъпване в детско заведение за първи път се изисква също тест за сифилис (Васерман) на един от родителите. По време на акцията, цената на теста е понижена от 6 лева на 4 лева Таксата за операция е 2лв.

Комплект с нужните контейнерчета и стъкла може да бъде взет от независимите лаборатории  на „ ” в областите . При подаване на пробите за проучванията се заплаща 2лв. такса транспортна среда. 

 

* обява

 

 

 
--> --> --> -->

Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР