Медиите в Беларус признаха, че Лудогорец тотално е надиграл местния

...
Медиите в Беларус признаха, че Лудогорец тотално е надиграл местния
Коментари Харесай

В Беларус: Шахтьор Солигорск се отърва с възможно най-леката загуба срещу Лудогорец

Медиите в Беларус признаха, че Лудогорец тотално е надиграл локалния Шахтьор в първи мач от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига и провалянето с 0:1 е най-малкото, с което се е отървал отборът от Солигорск.

“Шахтьор можеше да бъде обичай, само че оцеля единствено с 0:1 за благополучие. Резултатът не е съвършен, само че това е максимумът, на който тимът на Солигорск имаше право. Лудогорец е надалеч от идеалната форма, не е страховит, само че се прояви като доста по-силен колектив. Такъв, против който Шахтьор не е играл през този сезон. След няколко минути всичко си пристигна на мястото и се видя кой кой е.

Гутор сподели, че към момента е най-хубавият вратар в Беларус, избави безнадеждни удари. Всъщност имаше безчет положения, които нямаше по какъв начин да не се трансфорат в гол. Топката обаче по знамение избягваше да влезе в мрежата. Просто съперникът се оказа доста по-мускулест. Шахтьор чакаше и очакваше да оцелее, запазвайки нулите на таблото, само че се провали”, написа “Пресбол” в коментар за мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР