Медии са публикували подробности около драмата със заложници в западния

...
Медии са публикували подробности около драмата със заложници в западния
Коментари Харесай

Подробности за драмата в Грузия

Медии са разгласили детайлности към драмата със заложници в западния грузински град Зугдиди.

Местният ефирен канал "Мтавари " е цитирал освободен от нарушителя възрастен мъж. "Извършителят е един. Той държи в ръката си граната без предпазител и тя може да експлодира всеки миг. Мъжът е въоръжен и с автомат ", е разказал той.

Според излезлия от банковия клон човек нарушителят му е споделил да съобщи неговите претенции. "Той желае да получи 500 000 щатски $ и да напусне гладко Грузия ", е показал пенсионерът.

От силите на реда са декларирали, че не са могли да открият контакт с виновника за напрежението в центъра на града с към 40-хилядно население.

"По наши сведения заложниците са 19. Сигналът за изключителната обстановка е бил подаден в 14 часа и 21 минути (13 и 21 българско време). Служител в офиса е натиснал паникбутона ", е споделил представител на Министерство на вътрешните работи, представен от РИА Новости.

Работеща в клона на централната банка на Грузия е показала, че при започване на заложническата драма в постройката е имало 59 души. "Аз и още няколко клиенти и сътрудници успяхме да се качим на покрива и да бъдем евакуирани благодарение на полицията ", е разказала дамата.

Междувременно кметът на Тбилиси от 2005 година до 2013 година Гиги Угулава е предложил той да влезе в постройката, а въоръженият мъж да освободи всички заложници, заяви Спутник Грузия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР