Меди вече е толкова търсен, че през ден е на

...
Меди вече е толкова търсен, че през ден е на
Коментари Харесай

На вниманието на НАП: Меди печели между 120 и 150 бона месечно

Меди към този момент е толкоз издирван, че през ден е на присъединяване. Това стана ясно от програмата му за юни. Един от най-хитовите напоследък артисти ще обиколи цялата страна и това е единствено за посочения интервал. До края на лятното несъмнено ще повтори и потрети.

На Меди ще му се наложи съвсем да не спи, тъй като има изяви и в няколко поредни вечери. При това дистанциите сред градовете, в които са участията му, не са по никакъв начин дребни. Хонорарът на хитовият реализатор е закован твърдо на 8 хиляди лв., написа в. " Уикенд ". Така излиза, че месечно той си докарва най-малко по 120 бона. В някои от по-оборотните месеци, рома лапва и по 150 000 лв., пресмятат сътрудниците му. Тъй като самичък си е продуцент, не му се постанова да отчислява % от участията си.

Актуалният артист обаче имал прекалено необятни пръсти, издават негови другари. Меди е фен на лукса и лъскавите возила. Неговите приятели пък нонстоп го врънкали за скъпи дарове, почерпки и солидни суми сякаш назаем. Огромно перо в бюджета на Меди е и обновяването на автопарка му, наброяващ най-малко 5 първокласни коли.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР