Медал от световното първенство и влизане в топ 8 на

...
Медал от световното първенство и влизане в топ 8 на
Коментари Харесай

Сестри Стоеви: Медал от световното и място в топ 8 са следващите ни цели



Медал от международното състезание и влизане в топ 8 на международната класация – това са задачите, които тази година ще преследват европейските шампионки Стефани и Габриела Стоеви. Сестрите получиха наградата за спортисти номер 1 на април, откакто в края на предишния месец завоюваха историческа първа европейска купа за българския бадминтон по време на шампионата на Стария континент в испанския град Уелва.

" Основната ни цел е международното състезание в Китай в края на юли. Надяваме се на положително показване и да вземем орден. Освен това желаеме да влезем в топ 8 на международната класация, с цел да участваме в заключителния Мастърс шампионат на най-хубавите осем в света ", заявиха  Габриела и Стефани.

В момента Габриела и Стефани са на 10-о  място в международната ранглистата. Вчера златните медалистки от европейските игри в Баку завоюваха купата на двойки на държавното състезание по бадминтон, а Стефани Стоева стана и шампионка в игрите по единично при дамите.

 За международното състезание българките ще се приготвят напълно във Франция с техния персонален треньор Михаил Попов, а през юли ще вземат участие на два шампионата от Суперсериите.

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР