Мечките отново започнаха да доминират в света на криптовалутите, което

...
Мечките отново започнаха да доминират в света на криптовалутите, което
Коментари Харесай

Tradecurve ще оглави бичия пазар през 2023 г. на фона на разочароващото представяне на Cardano и Solana

Мечките още веднъж започнаха да преобладават в света на криптовалутите, което накара одобрени планове като Cardano (ADA) и Solana (SOL) да понесат обилни удари.

Въпреки това пазарът към момента се надява на бичи напредък, с помощта на навлизането на Tradecurve.

Според специалистите този нов план е кадърен да провокира бичи настроения на пазара със своя голям капацитет за напредък. Всъщност вложителите на Cardano (ADA) и Solana (SOL) също се насочват към TCRV за по-добри облаги.

> > КУПЕТЕ НА TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

Инвеститорите в Cardano (ADA) претърпяват загуби

Въпреки че необятният крипто пазар наподобява бичи, Cardano (ADA) съумя да записва впечатляващи числа по някои индикатори за напредък. Въпреки това, вложителите в Cardano (ADA) към момента търпят загуби. През последния месец цената на Cardano (ADA) се срина с към 4%. Понастоящем Cardano (ADA) се търгува на цена от $0.37.



Според последните данни на IntoTheBlock, Cardano (ADA) е записала голямо нарастване от 205% в дневния си размер на транзакциите от началото на 2023 година насам. Друг окуражаващ факт за общността на Cardano (ADA) е, че мрежата е станала очевидец на месечен скок в чистите потоци от огромни притежатели, от 1,500%. Освен това Cardano (ADA) е добавила над 1,000 смарт контракта Plutus V1, с цел да усъвършенства блокчейн пространството си.

Solana (SOL) интегрира ChatGPT плъгин

Тъй като изкуственият разсъдък се трансформира в гореща тематика в крипто света, Solana (SOL) се опита да инкасира настроенията към него. Solana (SOL) публично интегрира изкуствения разсъдък в мрежата си с създадения от нейния екип плъгин ChatGPT. Потребителите на Solana (SOL) могат да изтеглят плъгина ChatGPT от GitHub.
Според формалното известие ChatGPT плъгинът на Solana (SOL) ще включва закупуване на NFT, ревизиране на транзакции, прекачване на токени, интерпретиране на данни от обществени сметки и намиране на NFT сбирки по минимална цена. Въпреки това придвижването на цената на Solana (SOL) отдавна е в низходяща посока. Пазарната стойност на Solana (SOL) е спаднала с 4% през последната седмица. Понастоящем Solana (SOL) може да се търгува на цена от $19.96.

Tradecurve предлага невероятни евентуални облаги от предварителна продажба

Изследователски отчет допуска, че към 20% от американците имат криптовалути. Това загатва за възходящото приемане на криптовалутите, което даже пазарният спад от 2022 година не може да промени. Всъщност от ден на ден хора биват привлечени от тази индустрия; затова секторът на търговията ще стане очевидец на голям скок.
Но съществуващите тържища за търговия, като Binance, OKB, Robin Hood App и KuCoin, се борят с проблеми, като лимитирани благоприятни условия за вложения, ниски облаги за потребителите, високи такси за транзакции и липса на бистрота. Следователно имаше незабавна потребност от Tradecurve, нова Web3 борса за търговия.

На тази платформа от търговците няма да се изисква да споделят персоналните си данни, нито да минават през KYC инспекция. Те могат да си открият сметка, като употребяват идентификационен номер на е-поща, и да стартират да търгуват неотложно. Тя също по този начин предлага опция за търговия с ливъридж, като началното съответствие е 500:1.

TCRV е родната криптовалута на плана, който сполучливо приключи стадий 1 от етапа на предварителната си продажба. Етап 2 е в ход на цена от $0.012. Ако заключите своите TCRV токени в този момент, можете евентуално да достигнете 50x на инвестицията си по време на стадия на предварителна продажба.

За повече информация по отношение на предварителната продажба на TCRV токените:

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Закупуване на токени в предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram:https://t.me/tradecurve_official


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР