Мебелите с новогодишни промоции масово са изчерпани. Ако ги поръчаме

...
Мебелите с новогодишни промоции масово са изчерпани. Ако ги поръчаме
Коментари Харесай

Мебелите с новогодишни промоции идват февруари

Мебелите с новогодишни промоции всеобщо са изчерпани. Ако ги поръчаме с отстъпката в този момент, би трябвало да чакаме доникъде на февруари, сподели изследване на „ Телеграф “. Ударни понижения има сега в празничните каталози на огромните мебелни магазини. По-евтино с по 200-250 лева може да се купят дивани, холни и трапезарни маси, столове, библиотеки.

Наличностите на понижените артикули на всички места са били в стеснен брой и по тази причина съвсем на никое място не могат да се купят сега. Вариантът е да платите капаро в този момент и да получите мечтаната мебел след два месеца, описаха от столичен магазин за мебели. По думите на продавач-консултантите повода за това е, че производителите докарват по доста малко бройки от понижените артикули и те се изчерпват съвсем незабавно. Мостри на понижените мебели има на всички места, само че те не се продават. В магазините за техника може да купите заготовка, и то с понижение. Това не важи за мебелните вериги. Причината за това е, че търговците разчитат на облаги от монтаж. Сглобяването потегля от 33 лева и може да стигне до 60-70 лева Обикновено се прави не в деня на покупката или доставката, тъй като компаниите са претрупани.

Някои от наличните промоционални оферти идват с недостатъци. Най-често става дума за мебели със специфични механизми, които се скапват още в магазина. „ Отидох да си купя холна маса от ПДЧ, понижена на 300 лева, с повдигащ плот. Задвижването нагоре става със специфична дръжка в профил. Отидох на място в мебелен магазин, с цел да я видя. Когато масата се повдигна, остана крива от едната страна “, описа Наталия от столичния квартал „ Иван Вазов “. От магазина й обяснили, че това е заготовка и се е развалила, тъй като хиляди хора минават и я тестват непрестанно.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР