McLAREN обяви, че на 26 август, по време на ексклузивният PEBBLE

...
McLAREN обяви, че на 26 август, по време на
ексклузивният PEBBLE
Коментари Харесай

McLAREN с уникален 600LT на PEBBLE BEACH CONCOURS D`ELEGANCE

McLAREN разгласи, че на 26 август, по време на ексклузивният PEBBLE BEACH CONCOURS D`ELEGANCE ще се състои международната премиера на уникална версия на най-новия модел на марката- 600LT.

Традиционно, направата на колата е поверена на специализираното подразделение за доработка на компанията- MSO (McLaren Special Operations), които този път са заложили на Stealth Grey основно цветово осъществяване с Matt Black и McLaren Orange пакети, и на голям брой допълнителни елементи, създадени особено на уникалната кола.

Сред най-отличителни черти на специалната версия на обаче е допълнителният централен въздухозаборник, интегриран в предната част на тавана, за който от компанията споделят, че е въодушевен от легендата McLaren F1 Longtail. Допълнителният детайл е напълно функционален, а като добавена функционалност, в него е интегрирана и камера, която може да записва видео от поредното премеждие на пътя.

Уникалният автомобил е оборудван също така с цялостният набор налични допълнителни детайли за екстериора, разработени от MSO, а в интериора откриваме карбонови седалки, взети директно от McLaren Senna (https://www.auto-press.net/a:Senna-Най-екстремният-McLaren-Видео-), луксозна аудиосистема Bowers & Wilkins, множество карбонови приложения и други.

Стандартната цена на McLaren 600LT е определена от компанията на 240 000 щатски долара, до момента в който тази на неповторимата McLaren 600LT in Stealth Grey by MSO е почти 363 500 $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР