McLaren Automotive обяви, че в резултат на сътрудничеството си със специалиста

...
McLaren Automotive обяви, че в резултат на
сътрудничеството си със специалиста
Коментари Харесай

Sparco и McLaren създадоха най-лекия сертифициран състезателен гащеризон в света

McLaren Automotive разгласи, че в следствие на сътрудничеството си със експерта в областта на оборудването за състезателни коли и екипировка Sparco, е бил основан най-лекия сертифициран от Междунароната автомобилна федерация (FIA) състезателен гащеризон.

Новият гащеризон Sparco McLaren SP16+ е с минимум 10% по-лек от който и да било друг състезателен сега на пазара и в размер 52 тежи едвам 590 грама. Гарантиращата спомагателна сигурност за състезателите дреха се създава ръчно в Италия, като за задачата са необходими повече от 12 часа.

За постигането на по-ниското тегло на гащеризона, екипът е заложил на нови и по-тънки ципове, по-тънки и малки подплънки за врата и раменете, специално двукомпонентно осъществяване на огнеупорната отбрана и други.

Всеки един от гащеризоните Sparco McLaren SP16+ идва с опция за персонализиране както на цветовете, по този начин и с алтернатива за добавяне на спомагателни джобове и колан. Базовата цена на новия артикул е 2344 британски лири, а допълнителните опции започват от 250 лири.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР