МБАЛ – Асеновград отваря зелен коридор“ за масова ваксинация срещу

...
МБАЛ – Асеновград отваря зелен коридор“ за масова ваксинация срещу
Коментари Харесай

Доставиха от ваксината на Янсен и в Асеновград. Ще има зелени коридори до края на май

МБАЛ – Асеновград отваря „ зелен кулоар “ за всеобща имунизация против ковид. Асеновградчани към този момент ще имат опцията да се имунизират и с четвърти вид на имунизацията – получени са дози от. Тя е ориентирана основно към туристическата промишленост, преди старта на летния сезон, защото се слага еднократно и може да се издаде документ незабавно, след имунизацията с нея. Така, разполагаем в Асеновград към този момент са четири ваксини – „ Янсен “, „ Модерна “, Pfizer/BioNTech и AstraZeneca.
През този месец са планувани „ зелени коридори “ за имунизация в Асеновград, като не се изисква авансово записване и ваксинирането е изцяло гратис. Първият е още на следващия ден, 15-ти май (събота). Ваксинацията ще се прави в познатия имунизационен кабинет №6 - на II етаж в новото крило на МБАЛ – Асеновград. Влиза се от централния вход, като на регистратура може да се получи спомагателна информация. Пациентите, искащи да се възползват от „ зеления кулоар “, ще бъдат допускани по 6-10 души, за да не се образува скупчване на хора и да се съблюдават противоепидемичните ограничения. Часовете, в които може да се реализира имунизирането, са от 08:30 ч. до 14:00 ч.
 Съединени американски щати мисли да бракува 70 милиона ваксини против ковид на Янсен Съединени американски щати мисли да бракува 70 милиона ваксини против ковид на " Янсен "
Съединените щати разискват приложението на към 70 милиона дози коронавирусна ваксина на " Янсен " (JohnsonJohnson) заради възможн...
До края на май лечебното заведение обезпечава „ зелен кулоар “ за имунизация в следните дни: 20.05.21 година (четвъртък) – от 14:00 ч. до 17:00 ч.; 24.05.21 година (понеделник) – от 08:30 ч. до 14:00 ч.; 29.05.21 година (събота) – от 08:30 ч. до 14:00 ч.; 30.05.21 година (неделя) – от 08:30 ч. до 14:00 ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР