Майсторски клас на проф. Сузана Клинчарова организира за 13-а поредна

...
Майсторски клас на проф. Сузана Клинчарова организира за 13-а поредна
Коментари Харесай

Проф. Сузана Клинчарова отбелязва 50 години творческа кариера

Майсторски клас на проф. Сузана Клинчарова провежда за 13-а поредна година Нов български университет. Световноизвестната арфистка го наименова " Крила и корени ".
50-ата годишнина от началото на креативната кариера на проф. Клинчарова ще бъде почетена и с два заключителни концерта - на 25 март от 18 ч. в Университетския спектакъл на Нов български университет и на 26 март от 19 ч. в Балната зала на Национална галерия/Двореца. В програмата са включени пиеси от Томас, Мчеделов, Хаселманс, Арнаудов, Равел, Пиерне. Младите участници в майсторския клас са от НМУ " Л. Пипков ", Нов български университет и НМА " Проф. П. Владигеров ". В концертите особено присъединяване ще вземат струнен квартет от преподаватели от НМУ, проф. Георги Спасов - флейта, и Явор Гайдов - кларинет. След концерта на 26 март проф. Клинчарова ще получи високи оценки от Нов български университет и Съюза на българските музикални и танцови дейци.
Проектът е осъществен с поддръжката на Централния фонд за стратегическо развиване към Настоятелството на Нов български университет.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР