Майсторът шоколатиер Сесилия Рабаси е известна с уникалните си шоколадови

...
Майсторът шоколатиер Сесилия Рабаси е известна с уникалните си шоколадови
Коментари Харесай

Майстор шоколатиер създаде уникален шоколад, напоен с вино

Майсторът шоколатиер Сесилия Рабаси е известна с неповторимите си шоколадови произведения из цяла Италия. За най-новото си създание тя си партнира с локалната винарна, с цел да сътвори шоколад, пропит с вино Каберне Фран.
Създадох този шоколад, който нарекох Di Vino. Той се създава посредством скришен развой, съчетаващ бутилирано вино, чисто Каберне фран, с какаови зърна и шоколад.
Сесилия Рабаси - шоколатиер

Сесилия търси из цяла Тоскана идеалното вино, което да съчетае с нейните шоколади. В последна сметка изборът ѝ пада върху чисто каберне фран от крайбрежният регион Маремма. След дълги опити тя стига до един дълъг и комплициран способ, който ѝ разрешава да комбинира шоколада и аленото вино. Едва откакто е изцяло задоволена от резултата, тя се свързва със притежателя на марката вино Симоне Маджони, с цел да му заяви, че е избрала неговото пиво. Маджони е предприемач, който е от Швейцария, само че е избрал да се откри в Тоскана.

 
Сесилия пристигна тук, а със себе си донесе образци на шоколада. Седнахме на масата, тя го разчупи и изясни по какъв начин го е основала. Структурата на шоколада, обработен с Каберне фран, е неповторима. Ароматът от Каберне фран с какаото е неудържим. Отхапваш, затваряш очите си и вкусваш магия!
Симоне Маджони, притежател на винарна

Шоколадът е по-тъмен от нормално поради наличието на алено вино. Той обаче не е на ниска цена. Опаковката е от тъмна хартия и е увит като украшение.  75 грама  шоколад се продават за 17 евро.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР