Майлс Макбрайд оценява гласуваното му доверие през уикенда под формата

...
Майлс Макбрайд оценява гласуваното му доверие през уикенда под формата
Коментари Харесай

Майлс Макбрайд се завръща в ротацията на Никс след „доста внезапно“ удължаване на договора

Майлс Макбрайд прави оценка гласуваното му доверие през уикенда под формата на удължение на контракта и най-сетне опция за повече време за игра.

Макбрайд, който подписа тригодишен контракт на стойност 13 милиона $ след договорката в събота за импорт на OG Anunoby от Торонто, се завърна в ротацията от девет играчи на Никс при успеха със 112-106 над Тимбъруулвс в понеделник.

„ Честно казано, не беше в действителност [очаквано] тъкмо в този момент, само че те пристигнаха при мен или моите сътрудници, несъмнено, разговаряха с нас и ми споделиха за вярата си в мен “, сподели Макбрайд за новия си контракт. „ Бях в действителност признателен за опцията и за това, че повярваха в мен и шанса да изляза и да го потвърдя.

„ Беше много ненадейно, само че се веселя, че го направихме. Това просто демонстрира тяхната религия в мен и моята упорита работа в действителност се отплати. Те ме следиха и мисля, че го потвърдих. ”

Третогодишният гард не оказа огромно въздействие в понеделник с нула точки единствено за седем минути игра, само че той ще слу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР