Майли Сайръс определено задава новата вълна в музиката. Последният ѝ

...
Майли Сайръс определено задава новата вълна в музиката. Последният ѝ
Коментари Харесай

Майли, Майли... гола, непринудена и до болка откровена

Майли Сайръс несъмнено задава новата вълна в музиката. Последният ѝ албум излезе скоро на пазара и носи заглавието " Plastic Heats ", а парчето Midnight Sky се трансформира в един от топ шлагерите на годината.

За да промотира новата си музика, както и визия, изпълнителката е на корицата на музикалното списание Rolling Stone. На множеството фрагменти Майли е гола, само че почитателите ѝ към този момент са привикнали с това. Истината е, че Майли не се тормози от голотата, само че когато тя е решила да разкрие част от себе си. Припомняме, че когато беше на 16 година, изтекоха голи фотоси на певицата. 

Виж още:

Звездата си спомня, че татко ѝ ги пренебрегнал, само че майката на Майли се е ядосала доста. Изпълнителката споделя пред изданието, че майка ѝ считала, че тези фотоси могат да провалят кариерата ѝ. На корицата на списанието изпълнителката прикрива гърдите си, а на различен кадър е приклекнала, само че крие тялото си с крайник. В изявлението Майли споделя, че е имало моменти, в които хората не са уважавали това, което тя прави като актьор, само че счита, че към днешна дата нещата са много изменени в това отношение. 

В новия албум Майли пее за доста персонални неща. В песента " Angels like you " тя пее на по-младото си аз. В текста става дума за независимостта и инстинктите за самозапазване, които ще я създадат да наподобява егоистична, само че в това време ще ѝ оказват помощ да реализира всички свои цели и фантазии.

Майли желае да проправи път за ново потомство от актьори, които да бъдат смели, почтени с публиката си, само че в това време виновни хора, заставащи с името и репутацията си зад значими и публични дела.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/mileycyrus/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР