Майката на убитата тийнейджърка Brianna Ghey казва, че не е

...
Майката на убитата тийнейджърка Brianna Ghey казва, че не е
Коментари Харесай

Майката на Brianna Ghey казва, че никога няма да види правосъдие, „защото никога няма да се прибере у дома“

Майката на убитата тийнейджърка Brianna Ghey споделя, че не е раздадено правораздаване за щерка й, макар че убийците й са приети за отговорни, „ тъй като тя в никакъв случай няма да се прибера у дома'.

Esther Ghey споделя, че макар че " не носи никаква ненавист " към убийците на Brianna, единственият метод за нея да получи правдивост е " да върне времето обратно и да я върне вкъщи ".

16-годишният транссексуален младеж беше намушкан до гибел 28 пъти измежду бял ден в парк в Уорингтън, Чешър, на 11 февруари предходната година. Момче и момиче, и двете на 15 години по това време, бяха приети за отговорни в ликвидиране след 18-дневен развой.

Говорейки за първи път след неоправдателната присъда, Естер споделя, че Бриана в никакъв случай няма да получи правораздаване, тъй като " тя в никакъв случай няма да се прибере вкъщи ". Тя сподели: „ Беше облекчение. Когато това се случи, беше облекчение. Не ми харесва, когато хората споделят, че е въздадена правдивост за Бриана. Бриана в никакъв случай няма да се върне вкъщи. Единственият метод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР