Майката на три деца беше част от Wild 'N Out,

...
Майката на три деца беше част от Wild 'N Out,
Коментари Харесай

Jacky Oh: Звездата на MTV Wild `N Out почина от усложнения след пластична операция

Майката на три деца беше част от Wild 'N Out, американска скеч комедия и рап борба импровизационна игра, основана и водена от Ник Кенън за пет серии.

Тя е пътувала до Флорида от Джорджия за интервенцията, се споделя в отчета.

Процедурата се употребява за „ възстановяване на контура, размера и формата на задните елементи “ съгласно Американското сдружение на пластичните хирурзи.

Постига се посредством присаждане на мазнини, което е пренасяне на мазнини от друга част на тялото, или силиконови импланти - или от време на време композиция от двете техники.

Рисковете, свързани с интервенцията, изброени на уеб страницата на Американското сдружение на пластичните хирурзи, включват кървене, дълбока венозна тромбоза, сърдечни и белодробни затруднения.

Тейлър Суифт господства на MTV Video Music Awards 2023 - и NSYNC се събират още веднъж

Прочетете още:
Ръсел Бранд е разследван от втора полиция
Къщата за полово обучение се продава

The В отчета от аутопсията се споделя, че О е претърпяла интервенция на 30 май и са й предписани антибиотик ципрофлоксацин, болкоуспокояващо оксикодон и лекарство срещу гадене ондансетрон.

В него се споделя, че е почнала да развива главоболие след интервенцията, и здравна сестра я посъветва да спре ондансетрон и да вземе ибупрофен, в случай че е належащо.

Вижте тази обява в Instagram

Публикация, споделена от Wild 'N Out (@mtvwildnout)

-->

О, " стартира да усеща, че главата й гори " през нощта на 31 Мей.

Нейната вуйна, която е пътувала с нея, се е свързала със службите за незабавна помощ и О е била откарана без да реагира във Флорида Мърси Болница, написа правосъдният доктор.

Тя е оповестена за мъртва на в болничното заведение онази нощ.

Докладът на правосъдния доктор споделя, че тя е била на 33 по време на гибелта си, само че отчетите по това време споделят, че е била на 32, като 33-ият й рожден ден е чак през ноември.

< p> Щракнете, с цел да се абонирате за Backstage, където и да получавате своите подкасти.

О беше по отношение на комика и рапъра Ди Си Йънг Флай, който също участваше в Wild N' Out.

The двойката споделя три дребни деца, Нова, Нала и Принс.

Wild 'N Out разгласява за гибелта на О през юни, като споделя, че нейното „ влияние ще бъде вечно ценено и пропуснато “ в изказване, приписвано на представител на BET Media Group.

„ Джаки О беше любящ другар и обичан сътрудник на актьорския състав на Wild 'N Out през петте сезона. По-важното е, че тя беше страхотна майка на три прелестни деца. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР