Майката на Рая Пеева одобри най-сетне връзката на дъщеря й

...
Майката на Рая Пеева одобри най-сетне връзката на дъщеря й
Коментари Харесай

Явор Бахаров докарал паникатаки на Рая Пеева

Майката на Рая Пеева утвърди най-накрая връзката на щерка й с артиста Явор Бахаров, макар че тези дни той даже получи ефикасна присъда от една година затвор за каране пийнал и дрогиран . В изявление за bTV родителката Красимира Демирева разгласи, че ще поддържа щерка си при всички случаи и счита, че Бахаров стои добре до нея, макар всички тествания, през които минава връзката на младите. От години в медиите се спекулира, че Демирева не утвърждава прекомерно прочувствения Явор Бахаров, само че очевидно майката е решила да даде късмет на младия артист.

Самата Рая изясни, че утвърждението на родителите й за мъжа до нея е значимо, само че не определящо. Демирева не скри, че се надява дъщеря й да я направи баба най-малко един път и явно бащата на бебето ще се споделя Явор. Той пък непосредствено съобщи в изявлението за bTV, че е подготвен да предложи брак на Рая, макар че не има вяра доста в тази институция. „ Тя обаче е доста сторазаветна, желае брак и пръстен и аз, щом тя го желае, съм подготвен да й предложа”, бе безапелационен артистът.

Той благодари на половинката си, че компактно до него във всички сложни моменти, само че не загатна проблемите с правораздаването. Рая пък призна, че за първи път получила паникатака предходната година, откакто Бахаров бе задържан след пердах в столично заведение точно на националния празник 3 март 2019 година.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР