Майката на перничанина Едуард Ерменков, който отказа да загаси цигарата

...
Майката на перничанина Едуард Ерменков, който отказа да загаси цигарата
Коментари Харесай

Проговори майката на пернишкия келеш, който за малко да направи фатална беля на столична бензиностанция

Майката на перничанина Едуард Ерменков, който отхвърли да загаси цигарата си на столична бензиностанция, счита да съди бензинджията Христо Димитров.
Както БЛИЦ първи заяви, видеото от дебилната история безусловно взриви обществената мрежа.


Чакайки водача да заплати, Едуард стои с фаса си до колата и бензиновата колонка. Това очевидно вбесява чиновник на обекта, който се доближава напълно умерено до пушещия юноша и го напръсква с пожарогасител.

Майката на Едуард поема отговорност за случилото се. Била отговорна, тъй като не го научила къде може да се пуши и къде – не.
„ Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му загатнала, че в случай че има табелки, би трябвало да ги прочете. След това е бил нападателен служителят на бензиностанцията. На Едуард очите са доста пострадали”, сподели майката пред Нова телевизия.

Жената счита да заведе дело против мъжа, загасил с пожарогасител цигарата на сина й за нанесени вреди. Тя твърди, че от пяната очите на момчето са потърпевши доста.

По думите на Христо Димитров обаче реакцията на Едуард била остра, несъответстваща и надменна. " Демонстративно си дърпа от нея. Казах да я угаси. Реакцията беше много несъответстваща. От рода на – не ми казвай какво да върша. Втори път му споделих да я угаси, ще се взривим. Отговорът беше – какъв си ти, че ще ми кажеш. Не ми хвани този тон”, описа Христо.

Вбесен от реакцията на момчето, служителят сграбчва пожарогасителя. „ Свалих го и всичко се случва за секунди. Натиснах два пъти спусъка на пожарогасителя. Той избълва едно количество прахуляк и с това всичко приключи”, описа още Христо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР