Майката на момче тийнейджър, което се удави в река, докато

...
Майката на момче тийнейджър, което се удави в река, докато
Коментари Харесай

Майка казва, че семейството е било малтретирано на расова основа, преди синът тийнейджър да бъде „бутнат в реката“ и да се удави

Майката на момче младеж, което се удави в река, до момента в който си играеше с другари, приказва за расисткото принуждение, на което фамилията й е претърпяло преди гибелта му, разкри следствие.

Кристофър Капеса, на 13, умря, откакто се твърди, че е бил бутнат в река Сайнон покрай Фърнхил в Ронда Сайнон Таф през юли 2019 година Друго момче, тогава на 14 години, беше забелязано да бута Кристофър от перваза във водата, чу Централният коронерски съд на Южен Уелс в Понтиприд. Кристофър, който не е плувец, незабавно изпадна в усложнение и не можа да бъде избавен.

Майка му Алина Джоузеф сподели на чуване, че тя и седемте й деца са се преместили в Южен Уелс от Лондон през 2011 година и са се открили в Хирваун, където фамилията е претърпяло расистко принуждение. Тя сподели в документално изказване: „ Докато живеехме в Хирваун, децата претърпяха толкоз доста отрицателно и ужасяващо отношение от други членове на общността и на моменти всички се чувствахме доста изолирани заради такова отношение.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР