Майката на Меган Маркъл долетя от Щатите, за да бъде

...
Майката на Меган Маркъл долетя от Щатите, за да бъде
Коментари Харесай

Меган ражда всеки момент, майка й долетя от Щатите

Майката на Меган Маркъл долетя от Щатите, с цел да бъде до щерка си сега на раждането.

Това значи, че бебето ще се появи всеки миг. Точният термин не беше обявен обществено, само че херцозите споделиха, че чакат наследника си “в края на април или началото на май”.

По всичко проличава обаче, че бебето на Меган и Хари няма да чака до месец май, с цел да зарадва родителите си и хилядите им фенове. А идването на Дория Рагланд потвърждава, че раждането може да стартира всеки миг!

Меган Маркъл е извънредно близка с майка си, която работи като обществен служащ и инструктор по йога. Всъщност, Дория беше единственият представител на фамилията на Меган на сватбата й с принц Хари.

Дория Рагланд обаче няма да се реалокира в замъка Фрогмор при Меган и Хари след раждането на бебето, с цел да оказва помощ на щерка си. Тя евентуално ще има своя стая в имението, само че ще продължи да живее оттатък Океана.

Тези дни се разбра съшщо и по кое време ще можем да забележим новороденото.

За разлика от Кейт Мидълтън, Меган няма да се появи пред болничното заведение незабавно след раждането, с цел да поздрави тълпата и да театралничи за фотоси. Очакваше се тя и принц Хари просто да пуснат публични портретни фотоси с бебето след няколко дни.

Меган и Хари обаче въпреки всичко ще театралничат с наследника си пред фотографи. Събитието ще е няколко дни след раждането и ще бъде в замъка Уиндзор.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР