Майката на малтретираното 5-годишно дете от Пловдив получи ново обвинение.

...
Майката на малтретираното 5-годишно дете от Пловдив получи ново обвинение.
Коментари Харесай

Повдигнаха ново обвинение на майката на малтретираното 5-годишно дете

Майката на измъчваното 5-годишно дете от Пловдив получи ново обвиняване. Прокуратурата твърди, че Стела Алексиева не му се притекла на помощ, когато то не е могло да се отбрани единствено и заради тази причина от държавното обвиняване желаеха непрекъснатото и задържане под стража.
Прочетете още
Прокурорът показа нови доказателства по делото, включващи протокол за разпит на майката Стела Алексиева и протокол за осъществен оглед. Представи и разпит на някогашната брачна половинка на обвинения Петър Чернев, както и на Венцислав Алексиев, който е брачен партньор на майката.

В момента Окръжен съд – Пловдив гледа ограниченията за неотклонение на двамата, като пастрокът упорства да бъде пуснат от ареста, а държавното обвиняване желае задържането и на двамата виновни за жестокостта против детето.

Очаквайте детайлности и решението на съда по-късно през днешния ден!

Преди дни Районен съд - Пловдив реши, че няма задоволително доказателства да се направи обосновано съмнение, че майката е отговорна за междинната телесна щета, нанесена на сина си Адриан. Пастрокът на момчето беше оставен в ареста и ще го апелира на втора инстанция.

Случката, която разтресе цяла България стана притежание за обществото в края на предходната седмица. Първият получен сигнал за принуждение над детето е получен на 9-ти януари тази година. До тази дата не е имало сигнали до безусловно никоя институция. 5-годишният Адриан е посещавал детска градина и обществена услуга - логопед и психолог, само че от 4 декември до сегашния момент  не е водено в детско или лечебно заведение. От 10 януари детето е сложено в предпазена среда, а на 15 януари беше оперирано, като намеса завърши сполучливо. От УМБАЛ " Св. Георги " оповестиха, че му е присадена кожа на главата и се възвръща добре.

Припомняме, че прокуратурата повдигна обвиняване на Стела Алексиева и приятеля ѝ Петър Чернев за пострадването на малолетното дете, довело до обезобразяване на главата му и краткотрайна заплаха за живота. Според държавното обвиняване действието е осъществено с особена свирепост.

Повече за случая и за това по какъв начин се възвръща детето четете тук:

  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР