Майката на Иван от Бургас, обвинено в убийството на 11-годишно

...
Майката на Иван от Бургас, обвинено в убийството на 11-годишно
Коментари Харесай

Майката на Иван, който закла брутално Никол, категорична: Пълна лъжа е, че е носил нож, друг е убиецът!

Майката на Иван от Бургас, упрекнато в убийството на 11-годишно момиче, е уверена, че детето й не е причинител на жестокото закононарушение. Това съобщи тя пред Нова телевизия. „ Детето ми е без виновност в ареста. Лъжа е, че е носил нож. Не е истина и че са намерили движимости на момичето в дома ни”, сподели тя.

До момента Донка не се е виждала със сина си, защото не са я позволили да беседва с него. „ Искам да се откри същинския палач. Синът ми е нерешителен, в случай че го ударят, ще даде и другата буза”, сподели тя. „ Проблемът не е във " Facebook ". Такива неща се случваха и преди да има обществени мрежи”, сподели престъпният психолог Тодор Тодоров.

По думите му в значително сходни случай казусът е в връзката сред децата и родителите. „ Често се случва те да видят, че има проблем, само че да не вършат нищо. Или желаят проблемите сами да отминат, тъй като в случай че не се оправят с тях ще се провалят като родители”, съобщи той.

„ Родителите са склонни да си купуват любовта на детето, като му купуват скъпи играчки – телефони, таблети, компютри. Но може да направиш по този начин, че да ги контролираш. Важно е обаче това да не се прави скрито, тъй като детето рано или късно ще разбере и по този начин се губи доверието”, сподели специалистът.

Според него в учебно заведение би трябвало да се приказва за тези неща. От друга страна връзките сред децата и родителите би трябвало да са мощни и да има мощно доверие. „ Трябва да се приказва, само че и да слушаме какво ни споделят децата”, сподели той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР