Майката на игумена на манастира Седемте престола архимандрит Антим, Верка

...
Майката на игумена на манастира Седемте престола архимандрит Антим, Верка
Коментари Харесай

Майката на игумена на манастира "Седемте престола" разказа какво са направили последно хората, преди да намерят смъртта си до Своге

Майката на игумена на манастира " Седемте престола " архимандрит Антим, Верка описа в ефира на bTV какво последно е направила туристическата група в светата обител преди да се качи на рейса, който катастрофира съдбовно до Своге. В резултат на нещастието починаха 16 души. Много от ранените не престават да са в сериозно положение. Във возилото е имало общо 33 души.

" Само видяхме, че е група. Застанахме си на местата, а те си купиха свещички. Отидоха в черквата, възпламениха и свещичките и поседяха малко. В идващия миг започнаха да си потеглят, тъй като екскурзоводката им сподели, че би трябвало да потеглят ", споделя Верка.

По думите на майката на игумена, екскурзоводката споделила на групата, че хората трябвало да се качват и да потеглят, тъй като трябвало да посетят някакво място до Искрец. " Повечето бяха на междинна възраст. Имаше мъж и жена, която едвам ходеха. Те несъмнено са измежду починалите. Не съм видяла в групата да има дете. ", сподели още Верка.

По думите ѝ, туристите от съдбовния рейс ковчег са били доста смирени, изобщо не са вдигали звук, като останалите групи, които идват в светата обител. " Много ми е зле. цяла нощ не съм спала. Всичките са пред очите ми ", споделя още Верка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР