Майката на Десислава Радева се оказа бизнес дама, научи Ретро“.

...
Майката на Десислава Радева се оказа бизнес дама, научи Ретро“.
Коментари Харесай

Майката на Деси Радева върти бизнес с имоти

Майката на Десислава Радева се оказа бизнес дама, научи „ Ретро “. Родителката стои встрани от публичността към този момент 2 години, откогато шурей ѝ поел кормилото на президентството. Леля Жаси, както я назовават другари и познати от родния Бургас, не се появява на публични събития, а оказва поддръжка на дъщеря си и мъжа ѝ отдалечено.

Освен че тя е пръв консултант на Ген. Деси в персоналните каузи, постоянно я съветвала и във връзка с стила ѝ. За майката на Радева не се знае съвсем нищо, като се изключи че се е развела с татко ѝ Кирил от дълго време, а преди време е била дейна спортистка с кариера в хандбала. Като самотна майка работила какво ли не, с цел да устоя дъщеря си, само че бедните времена за нея и роднините ѝ от дълго време отминали. 73-годишната пенсионерка към днешна дата може да се похвали със личен бизнес. Доскоро била съдържателка на две компании, само че едната прекратила активност.

Сега шефствала единствено във втората, която съгласно формалните данни в Търговския указател се занимава с необятен набор инициативи. Сред предметите на активност на съвременно кръстената от вуйна Жаси компания „ Д.А.СОЛУШЪНС “ са покупка на артикули или движимости за да се препродат в модифициран тип в страната или чужбина, продажба на артикули лично произвеждане, продажба на ноу-хау, консултантски и импресарски услуги, реализиране на рекламни покупко-продажби, туроператорска активност и градеж и обзавеждане на недвижими парцели. Фирмата е записана в Бургас, откъдето са родом
Деси Радева и родителите ѝ, а съгласно формалния доклад за година печели по към 73 хиляди лв..

Другата компания на Радевата майка, която е към този момент нефункционираща, се занимавала с търговия с текстил, а седалището ѝ още веднъж било в Бургас. Макар коренът им да е от морския град, близки до президентшата издават, че тя поискала майка ѝ да пристигна при нея в столицата, с цел да ѝ е подръка във всеки миг. Преди да завърти любовната спекулация с сегашния президент, Десислава отново споделяла един покрив с родителката си в малко селце, където избягала, откакто претърпяла нервозен срив поради пренатоварване на работното място, което заемала, преди да стане пиар на Румен Радев във Висш съдебен съвет.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР