Майката на бизнесмена Банев ранила младежа в катастрофа Майката на

...
Майката на бизнесмена Банев ранила младежа в катастрофа Майката на
Коментари Харесай

Майката на Николай Банев обвинена и за катастрофа с ранен

Майката на предприемача Банев ранила младежа в злополука

Майката на задържания предприемач Николай Банев - Мария Банева, е привлечена като обвинена от Районна прокуратура - Харманли за причиняване на злополука, в която пострада 20-годишен юноша.
Както към този момент " Хасковска Марица " писа, случаят станал на кръстовището сред бул. " Цар Освободител “ и улица " Алеко Константинов “ на 2 юли м.г.. Там старата Банева карала своето " Ауди А6 ". Ннякогашната шефка на културата в окръжния национален съвет от края на 70-те години на предишния век не спряла и не е пропуснала движещия се по път с преимущество " Фолксваген ". Возилото управлявал потърпевшият, тогава 19-годишен.
След удара фолксвагенът траял придвижването си по улицата и се забил в пътна железна врата на къща и паркирано " Субару ".
От конфликта младежът бе строшен шиен прешлен и травма в десния гален.
Обвинението против хасковлийката е за нанасяне на междинна телесна щета. Спрямо нея е взета мярка за неотклонение " подписка “.
Предстои предявяване на материалите на страните по делото и внасяне в съда.
" При доказване на виновността в съда глобата по този член от Наказателен кодекс е до 3 година затвор или пробация ", разясниха адвокати.
Срещу Мария Банева има и друго обвиняване от края на м.г. То е от Спецпрокуратурата, че взела участие в проведена незаконна група, ръководена от сина й. По този случай наложената и мярка за отклоняване е гаранция от 10 000 лева

Николай Банев и брачната половинка му Евгения Баневи бяха оставени за непрекъснато в ареста за пране на пари за над 1 милиарда лева с решение на Специализирания углавен съд./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР