Майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева, е орисана да

...
Майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева, е орисана да
Коментари Харесай

Бомба! Лъсна Черното Секс Тефтерче На Захажаева, Като Енциклопедия Британика Е! Дръжте Се, Вътре Е И Самият

Майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева, е орисана да се вклюбва единствено в чужденци – написа „ Уикенд “. Рускинята в никакъв случай не е имала връзка със собствен съотечественик, което съгласно нея си е орис, защото е имала ужасно доста гаджета “ – призна самата тя пред слисаните си съквартиранти в „ Бъг Брадър “.

„ И в случай че искайте, вярвайте, нито един руснак. Значи не ми е било писано там горе да бъда женена за човек от своята татковина. Имах от Швеция, Унгария, Финландия – доста богат, татко му е построил всичките хотели в Санкт Петербург. Имах от Венецуела… За който и да се омъжа, все би трябвало да отпътува “ – споделя Людмила Захажаева, връщайки се към младостта си.

Накрая тя срещнала българин, бащата на щерка си Албена Вулева. Людмила с горест описа по какъв начин родителите й приели извънредно мъчно новината, че ще напусне татковина и семейство и ще живее в България.
„ Още помня сълзите на майка ми на аерогарата “ – показа Людмила. В последна сметка родителката ѝ повярвала в любовта ѝ. Убедила се, когато гостувала на щерка си и брачна половинка ѝ в София. Развели я из столицата и посочили хубостта ѝ. И въпреки всичко тъщата по този начин и не могла да си изясни по какъв начин по този начин щерка ѝ зарязала град като Санкт Петербург, с цел да живее в София.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР