Майката на 7-годишната Дамла, която бе намерена убита в дома

...
Майката на 7-годишната Дамла, която бе намерена убита в дома
Коментари Харесай

Майката на Дамла е арестувана за убийството в Момчилград

Майката на 7-годишната Дамла, която бе открита убита в дома си, за момента наподобява като главен обвинен за тежкото закононарушение в Момчилград. Жената е арестувана за 72 часа по обвиняване за оставяне на дете без контрол, а не за ликвидиране, за което към момента няма безапелационни доказателства. Това стана ясно във вторник след визитата на основния прокурор Сотир Цацаров в Кърджали.

Преди ден бе оповестено, че е арестувана жена, непосредствен родственик на детето, само че не бе посочено коя е тя.

Точният час на гибелта ще стане явен в околните дни, само че е ясно, че тя е настъпила в утринните часове в неделя. Майката е обяснила на проверяващите, че е оставила детето си у дома е отишла нощна промяна на работа, а откакто се е прибрала сутринта е намерила детето мъртво.

" Проверяват се всички версии. Тук не става дума за инцидентно ликвидиране. Версиите стесняват доста мощно кръга. Това, че нямаме други арестувани, не значи, че нямаме други обвинени ", сподели Цацаров.

" Извършено е задушаване, което не е душене, а е посредством прилепяне, и едвам по-късно може да се приказва за омотаване на главата му с тиксо или скоч ", добави той. Тройната съдебно-медицинска експертиза е предоставена на двама лекари от Пловдив и един от Кърджали.

" В момента се прави спомагателен оглед, след него ще се извърши следствен опит с присъединяване на майката. Целта е да разкрием килъра в скъсен период. Работим със относително ограничен кръг от обвинени. Няма други арестувани с изключение на майката ", сподели основният прокурор пред публицисти.

" Работи се по няколко версии. Изключена е версията, че е умопобъркан ", добави шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР