Майката на 3 деца явно има достатъчно самочувствие, че да

...
Майката на 3 деца явно има достатъчно самочувствие, че да
Коментари Харесай

Емилия се показа без грим, феновете полудяха заради тази СНИ...

Майката на 3 деца очевидно има задоволително самочувствие, че да се появи без грим, само че реакциите на почитателите ѝ не закъсняха

Емилия постоянно е била една от най-обичаните певици в попфолка. Не единствено поради шлагерите, които е изпяла, само че и поради това, че се старае да бъде оптимално същинска - както в музиката, по този начин и във връзка с визията си.

Известно е, че няма представителка на лекия род, която да залага напълно на естествената си хубост, само че Емилия несъмнено е от тези, които се стремят към това да подчертаят натуралната си красота, вместо да залага на тежък грим и пластични интервенции.

За момента тя има само промяна на носа. И несъмнено може да се похвали с хубостта, с която е дарена по рождение. През почивните дни певицата показа два фрагмента от звукозаписното студио, на които е без грим и наподобява безупречно.

" Ослепителна ", " Много си красива! Обичаме те! ", " Красива ", " Много си сладка ", гласят единствено дребна част от мненията от почитателите, които се надпреварват в похвалите си към нея, написа woman.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР