Майката и бабата на убитото 7-годишно момиченце в сливенското село

...
Майката и бабата на убитото 7-годишно момиченце в сливенското село
Коментари Харесай

Бабата на убитата Криси изригна пред цяла България: Българи, моля ви, искам справедливост ВИДЕО

Майката и бабата на убитото 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря ще съдят лекарите, тъй като не оказали помощ на детето им минути след нещастието. Часове откакто беше хванат хипотетичният палач Мартин Трифонов те бяха в потрес.

Семейството приканва за правдивост. Искат да съдят болничното заведение, защото откакто детето било качено в колата за спешна помощ, не му е била оказана никаква помощ. Те описаха, че лекарят се е качил на предната седалка до водача и е оставил бабата при безпомощното дете.

Момиченцето даже не е било почистено от секретите, които са се образували в резултат на нерешителност му. До последно то казвало "Бабо, бабо ". Издъхнало в болничното заведение.

„ Искам на цяла България да кажа, че моето дете го убиха по нечовечен метод. Съберете се, българи, желая този да получи правдивост. Кой ще върне тъгата ми? “, изригна пред камерата бабата на Криси (видеото можете да видите тук) .

„ Само него лекуват в болничното заведение, какви са тия доктори? В колата за спешна помощ не се качи доктор при детето ми да даде първа помощ. То дишаше, то говореше. Лекарят се качи при водача, мен ме остави като парцал “, описа тя през сълзи.

„ Никой няма да ми я върне. Вижте този изрод какво направи. Българи, апелирам, ви, желая правдивост “, не спираше да подрежда бабата на детето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР