Реал Мадрид спечели в испанската Ла Лига, като четири кръга

...
Реал Мадрид спечели в испанската Ла Лига, като четири кръга
Коментари Харесай

Анчелоти предупреди след титлата: Предстои най-важният мач за сезона – реваншът с Байерн

Реал Мадрид завоюва в испанската Ла Лига, като четири кръга преди края разликата в точките е непреодолима и за третия Барселона, а и към този момент за втория Жирона. Това стана след триумфа на „ Лос бланкос “ с 3:0 над Кадис, последван от поврат от 1:2 до 4:2 за Жирона над Барселона. Така резултатът от каталунското дерби короняса столичани.

Но без да изневерява на стила си, италианският треньор на новите първенци Карло Анчелоти избира да резервира успокоение и да не бърза с празниците. Защото съгласно него предстоят още по-важни мачове.

" Очевидно е сдържана наслада, тъй като най-важният мач за сезона също е доста близо. И въпреки че ни чака Байерн, би трябвало да сме щастливи “, сподели Анчелоти пред Movistar Plus+ в събота.

" Това е заслужена Ла Лига във всяко отношение и имахме фантастична поддръжка от почитателите. Бихме желали да честваме с всички почитатели, само че те схващат, тъй като в сряда ние имаме доста значимо предизвикателство. Искаме да се подготвим добре, с цел да зарадваме почитателите и ще отпразнуваме купата дружно в събота. Сега е значимо да честваме сдържано, тъй като задачата в сряда е доста значима ", съобщи Анчелоти.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР