Майката е един от най-важните хора в живота на всеки

...
Майката е един от най-важните хора в живота на всеки
Коментари Харесай

Този експеримент с работещи майки и децата им просълзи милиони (ВИДЕО)

Майката е един от най-важните хора в живота на всеки човек. Тя е първият човек, който ние опознаваме и заобичваме. Още преди да сме се родили, ние построяваме връзка с нея, която остава и откакто се родим и пораснем. От друга страна майките са разнообразни. Има майки, които имат щастието и опцията да са напълно отдадени на децата си. Те не работят и имат опция да се грижат за децата си всеки цен, по през целия ден. Въпреки това в света, в който живеем, това събитие е все по-рядко срещано. Това се дължи на обстоятелството, че множеството фамилии се нуждаят от най-малко две заплати, с цел да се устоят.

И по този начин майката би трябвало да се раздвои сред грижите за децата си и работата, с която да оказва помощ на фамилията си финансово. Освен това постоянно се случва по този начин, че майката работи преди да забременее, а по-късно й се постанова да излезе в майчинство. И тук идва казусът с работодателите. Честа процедура е работодателите да накарат дамите, които работят за тях, да подпишат молба за овакантяване, която се употребява, когато дамата излезе в майчинство.

Това е неморална и даже цинична процедура.

Именно поради нея се стига до този опит, показан във видеото. В него се демонстрират работещи майки, които би трябвало да напишат писмо за овакантяване до децата си, в което им изясняват, че не могат да са с тях, с цел да се върнат на работа. Кампанията е под надслова „ Майките не напущат “ и задачата е да се разпространява тази процедура измежду работодателите, които се пробват да дискредитират майчинството като ангажимент.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР