Майкъла Страчан намери щастието, живеейки идиличен начин на живот на

...
Майкъла Страчан намери щастието, живеейки идиличен начин на живот на
Коментари Харесай

Животът на Михаела Страчан от BBC Winterwatch извън екрана от кариерата в kissogram до удара от рак на гърдата

Майкъла Страчан откри щастието, живеейки идиличен метод на живот навън в Кейптаун със фамилията си - само че тя се оправи с някои сложни проблеми удари по пътя.

56-годишният, който се завръща на екрани довечера дружно с Крис Пакъм и Йоло Уилямс за Winterwatch на BBC, в този момент е съществена фигура в предаванията за дивата природа, откакто беше водещ на Springwatch, Autumnwatch и Countryfile. Но преди да откри популярност измежду природата, тя беше отзивчиво лице по детската телевизия.

Като дете Михаела отиде на театрално учебно заведение и откри огромната си отмора със съботната утринна телевизия, в това число Wide Awake Club. За да свързва двата края, когато започваше, тя работеше за Avon, продавайки артикули за хубост от врата на врата, а също по този начин работеше като Kissogram.

Работейки за организация за телеграми, звездата доставяше известия, запечатани с целувка, от време на време в изискана рокля, като занимателна изненада за специфичен мотив. За благополучие, телевизионната й кариера потегли нагоре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР