Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер сключиха брак този уикенд в

...
Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер сключиха брак този уикенд в
Коментари Харесай

Фасбендър и Викандер имали еко сватба

Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер подписаха брак този уикенд в Ибиса и макар че към момента нямаме никакви фрагменти от церемонията на плажа, тъй като на гостите им било неразрешено да снимат, а двамата артисти не обичат да вадят персоналния си живот на показ, въпреки всичко имаме известна информация по отношение на венчавката.

Западните медии разкриват, че сватбата на Фасбендър и Викандер била еко. Какво значи това ли? Че са настанили себе си и гостите в еко хотел в Ибиса - Agroturismo Can Marti, който обезпечава електричеството и топлата вода посредством слънчеви панели, разполага с натурален плувен басейн и лична зеленчукова плантация. Основната част от храната за церемонията била обезпечена точно от локални производители и била извънредно натурална и био.

Двамата съпрузи се възползвали пълноценно от целия уикенд, празнувайки три следващи дни. От петък вечерта с празненство на яхта, през съботен обяд, а най-после и венчавката в неделя. В общи линии обстановката е била като в приказките: „ три дни яли, пили и се веселили “. Но по еко метод.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР