Майкъл Дъглас изглежда е много щастлив баща! Това става ясно

...
Майкъл Дъглас изглежда е много щастлив баща! Това става ясно
Коментари Харесай

Катрин към Майкъл: Ти си най-прекрасният и грижовен баща на света!

Майкъл Дъглас наподобява е доста благополучен татко! Това излиза наяве от фотография, която беше споделена в профила му в Инстаграм наскоро.

На фотографията се вижда по какъв начин 77-годишният артист театралничи за фотография със сина си Дилън, на 21 години, и щерка си Керис, на 18, до момента в който са на отмора в буйните джунгли на Доминика в Карибите. Снимката е направена от 52-годишната му брачна половинка Катрин Зита-Джоунс.
   Вижте тази обява в Instagram.

Гордите родители се срещат през далечната 1998 година, когато са показани от общи другари на филмовия фестивал в Довил. Преди да се срещне с актрисата, артистът от Уолстрийт беше женен за Диандра Лукър, за която се ожени през 1997 година

Двамата посрещнаха на бял свят сина си на име Камерън година откакто се ожениха и в последна сметка се разделиха през 1998 година

Зита-Джоунс преди този момент беше сгодена за шотландския артист Ангъс Макфадиен.

Изненадващо Дъглас и Катрин оповестиха, че чакат първото си дете през 1998 година, а на идната година се сгодиха. Двамата приветстваха сина си Дилън в живота си и се ожениха през 2000 година Това е същата година, когато излезе техният общ филм, престъпната драма " Трафик ".

Години по-късно, двойката разшири фамилията си като посрещна на бял свят дъщеря си Карис. Имаше клюки, че Дъглас и Катрин са се разделили и са обмисляли бракоразвод през 2013 година, само че са се помирили през същата година.

Малко по-късно, Дъглас приказва за доближаването му със Зита-Джоунс по време на брака им и означи, че е благополучен да я има за брачна половинка. " Научих се през годините просто да я уважавам и оценявам. И остаряването също дава своята роля в цялата тази работа, тъй като разбираш, че времето ви дружно е лимитирано и искаш да го прекараш по най-хубавия вероятен метод ", споделя той.

Дъглас също по този начин уточни, че е по-склонен да прекарва време със брачната половинка си от всеки различен човек.

" Опитвам се да бъда оптимално деликатен към най-близкия ми човек, вместо да си изгубвам времето с хора, които съвсем не познавам ", споделя той. Актьорът означи, че той и Зита-Джоунс се интересуват да се появят един до различен във филм. Той споделя: " Бихме желали да вършим неща дружно. Снимахме дружно преди години...сега, когато сме без деца, може да помислим още веднъж за това! "
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР