Майка пропищя, че 11-годишният й син е принуден от своя

...
Майка пропищя, че 11-годишният й син е принуден от своя
Коментари Харесай

Майка пропищя: 11-годишният й син шофира със 146 км/ч на Околовръстното шосе в София, обвинява бащата

Майка пропищя, че 11-годишният й наследник е " заставен от своя татко " да кара със 146 км/ч. на Околовръстното шосе в София.

Потресаващото видео изглежда абсолютно достоверно и е споделено в обществената мрежа " Facebook " от притесната майка Петя Бонева. Тя твърди, че се усеща безпомощна в " страната на парадоксите " и към този момент е сезирала институциите, само че развиване по случая няма. Заради възрастта на детето " Фокус " скри лицето му на фрагментите. Петя е споделила и фотография на бащата, който безусловно е гушнал пачки със стотачки.

" В страната на парадоксите всичко е допустимо! Това е 11г ми наследник, който кара на околовръстното шосе в София със скорост 146км/ч., заставен от своя татко. От месеци са сезирани всички " виновни " институции и никой не желае да вземе отношение по случая ". 

Петя Бонева, която работи в мобилен оператор, моли за шерване на обявата й, " с цел да стигне до повече хора, и някой да реагира най-накрая!!! ", упреква и медии, че потулват случая и поради връзки на другия родител. 

Публикацията й към този момент провокира вълна от неодобрение в обществените мрежи.

" Безумие! Безотговорно, рисково, това дете има право да живее, няма право да ръководи автомобил!!! ", пишат консуматори.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР