Жена от Джорджия, обвинена в заговор за убийството на съпруга на бивш футболист с бахамски любовник, освободена под гаранция

...
Майка на три деца от Джорджия, обвинена в заговор за
Коментари Харесай

Майка на три деца от Джорджия, обвинена в заговор за убийството на отчуждения си съпруг, бивш футболист на университета Обърн, беше освободена на гаранция в сряда следобед, след като се появи в съдебна зала в Насау, Бахамските острови, с предполагаемия си любовник, с когото е обвинена в заговор.

Линдзи Шийвър, на 36, е обвинена в планиране на убийството на съпруга си с помощта на нейния бахамски приятел, 28 -годишният Терънс Бетел и обвиняемият 29-годишен убиец Фарън Нюболд младши. New York Post.

Бившата кралица на красотата от Алабама беше задържана срещу гаранция от 100 000 долара, която Робърт Шийвър, 38, очевидно се съгласи да плати. Бившият футболист отговори „без коментар“, когато се свърза по телефона миналата седмица.

Линдзи Шийвър, Бетел и Нюболд бяха арестувани на 21 юли в Абако, Бахамите, и изпратени до Насау след полицията разкри предполагаемата схема в съобщения в WhatsApp на телефона на заподозрян крадец в Grabbers Bar and Grill на , както съобщи тогава Bahamas Court News.

Адвокатът на Линдзи в Бахамите, Иън Каргил, не отговори веднага на запитване от Fox News Digital.

Тримата заподозрени бяха държани в затвора Fox Hill, единственият център за задържане на Бахамите , преди съответните им издания, според Post.

Линдзи Шийвър трябва да носи GPS монитор за глезените и да остане на острова, където тя и съпругът й редовно почиват в дома си с тримата си сина, като част от нейното споразумение за гаранция. Нейният паспорт също беше отнет, съобщава Post.

Бетел и Нюболд получиха гаранция от $20 000 и също така ще трябва да носят устройство за проследяване на глезените. Триото ще трябва да се регистрира три пъти седмично в полицейското управление на Марш Харбър.

Историята продължава

Когато репортери попитаха Шийвър, която се появи във вторник в ежедневни дрехи и джапанки пред сградата на съда в Насау, тя поклати глава и каза: „Не“, според Post.

Робърт и Линдзи Шийвър бяха по средата на сложен развод, включващ попечителството над децата им; имението за 2,5 милиона долара, в което двамата живееха; и използването на частния им самолет, когато обвиненията срещу Линдзи се развиха, според съдебни документи, получени от Fox News Digital.

Робърт подаде молба за развод през април на основание „прелюбодеяние. " Твърди се, че Линдзи е започнала афера с Бетел, докато е била във ваканционната им къща на Карибите, според

Тя отрече да е имала афера, докато е била омъжена за съпруга си, и обвини Робърт във физическо и психическо насилие.

Линдзи Шийвър трябваше да бъде свалена от длъжност на 18 юли малко преди ареста й – но изслушването беше отложено за 31 октомври, показват съдебните протоколи

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР