Майка на малко момиченце се нуждае от нашата подкрепа. Жената

...
Майка на малко момиченце се нуждае от нашата подкрепа. Жената
Коментари Харесай

Семейство с малко дете има нужда от нашата помощ

Майка на малко момиченце се нуждае от нашата поддръжка. Жената страда от рак на стомаха. Необходима е скъпоструваща интервенция в Израел. Тя за жалост е непостижима за фамилията.

Нужни са 100 хиляди лв. за Наталия, като досега събраните пари от положителни хора са малко над 4 хиляди.

За тежката история описа жена в обществената мрежа. Наско, който е брачният партньор на Натлия, губи децата и първата си жена в пожар. След трагичния случай, той събира сили и пробва още веднъж да води естествен живот. Среща Наталия и малко по-късно се появява щерка им.

Нека помогнем на фамилията да пребори заболяването, с цел да може детето им да продължи да има майка.

Ето и цялата история:

„ Здравейте сливналии, желая да показва на вашето внимание един случай, една човешка орис, която просто ме потресе. Как е допустимо толкоз несгоди и злощастие да се случат на един и същи човек?!

Историята...

Наско Алексиев Митков преди 6 години е благополучен брачен партньор и татко на 2 деца. За една нощ всичко е взето от него - пожар в къщата погубват жена му и децата му!

Години по-късно той някакси намира мощ да продължи напред и основава ново семейство със Наталия Миткова, която е Сливналийка. За наслада на новото семейство, се появява на бял свят и тяхното бебе!

На пръв взор всичко е обикновено.. и фамилията щастливо!

Докато Наталия взема решение да се прегледа поради стомашни проблеми и е диагностицирана с рак на стомаха. Следват интервенции, химиотерапии - без резултат!

Последната вяра на Наталия е интервенция в Израел, която просто не е по силите на фамилията!

Днес бащата Наско Митков е на проучвания и ще му бъде направена биопсия. Стискаме палци на Наско всичко да е наред, с цел да не се окаже внезапно бебенцето им цялостен сирак!

Моята молба към всички е да помогнем колкото можем на Наталия с цел да може това бебенце да има майка!

Благодаря авансово на всички, които прочетоха историята на един измъчен татко и вярата за живот за една българска майка! Заедно ще се оправим и ще можем да им помогнем! “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР