Майка на две деца от Великобритания не може да си

...
Майка на две деца от Великобритания не може да си
Коментари Харесай

Секси моделка не може да си намери гадже! Причината е смайваща!

Майка на две деца от Англия не може да си откри сътрудник към този момент втора година. Джена Томпсън счита, че за всичко е отговорна неземната й хубост, която плашела мъжете.

Да използваш уеб сайтове за запознанства, с цел да се срещаш с мъже, е все едно да вървиш в минно поле. Джена твърди, че с външността си притегля единствено господа, които гледат незадълбочено на срещите и не са подготвени за сериозна връзка. А положителните мъже се плашели от външния й тип и даже не рискували да я заговорят.



Срещите, които й провеждат нейни другари, също завършвали с цялостно отчаяние. Красавицата се жалва, че един път е имала среща с служител на реда, който няколко часа преди този момент я бил глобил за погрешно паркиране.



Джена прибавя, че локалните момчета също не са за нея. Тя е бикини модел с превъзходни физически дадености и десетки татуси. А описът й с условия, на които би трябвало да дава отговор идеалният мъж, е прекомерно дълъг.



"Харесват ми добре изглеждащите, татуирани мъже, които постоянно вървят в залата. Партньорът ми би трябвало да има такава ярка характерност, да има креативен капацитет и да не е повърхностен”, споделя хубавицата.



Джена възпитава две дечица и не може да се довери на първия срещнат. Налага й се да бъде доста придирчива. Но даже и този мотив не съумява да убеди интернет потребителите, които в отговор на изказванията й побързаха да я нарекат самовлюбена.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР