Майка на две деца, чиято дъщеря с допълнителни нужди от

...
Майка на две деца, чиято дъщеря с допълнителни нужди от
Коментари Харесай

Мама каза, че е „плакала много“, докато изисква отговори относно предложение за училищна снимка без сложни нужди деца

Майка на две деца, чиято щерка с спомагателни потребности от поддръжка е отстранена от учебна фотография от фотографска компания, сподели the Mirror тя към момента чака отговори.

Натали Пинел беше един от родителите в началното учебно заведение Aboyne, останали „ опустошени “, откакто стана ясно, че фотограф, работещ за Tempest Photography, е направил спомагателни фотоси на клас, който изключва три деца с потребност от спомагателна поддръжка. След това в имейл на родителите беше даден избор сред фотосите със и без децата.

Деветгодишната щерка на Натали, Ерин, беше едно от децата, които не бяха включени във втория набор от фотоси. Съветът на Абърдийншър сподели, че решението да се пропуснат фотосите не е взето от учебното заведение и връзката към фотосите е неотложно отстранена. Tempest Photography се извини за случая.

Първоначално майка Натали сподели, че допуска, че има почтена причина щерка й да липсва на една от фотосите. Но когато отиде да попита учебното заведение за това, чиновниците откриха, че три...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР