Майка на четири деца, която се бори с помощи, стана

...
Майка на четири деца, която се бори с помощи, стана
Коментари Харесай

Мама, бореща се с помощи, става милионер след две епични победи на бинго

Майка на четири деца, която се бори с помощи, стана милионер след невероятен поврат на ориста, който изцяло промени живота й.

Анита Кембъл изпита невероятна двойна облага в онлайн, като завоюва повече от £500 000 два пъти за няколко дни. Тя беше поради неприятно здраве, само че в този момент купи нов дом на възрастния си татко, излекува децата си и изплати задълженията си.

Говорейки по време на успеха през 2019 година, Анита сподели: „ Това към момента е малко фантазия. Аз съм над луната. Все още не мога да допускам. Веднага си помислих, че мога да оказа помощ на децата си с тези пари. “

Майка, от Seaham, окръг Дърам, също приказва за времето си в Universal Credit: „ Измина повече от година и беше доста мъчно “, сподели тя. „ Отслабнах, не можех да се храня вярно, което се отрази на диабета ми. “

Анита завоюва £597 000 часа, откакто се причисли към онлайн игра на бинго. И единствено 10 дни по-късно тя събра още £522 000. „ Просто не можех да допускам, че съм спечелила още веднъж “, призна тя.

А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР