Майка на 18-годишната Дебора, която бе зверски нарязана с макетно

...
Майка на 18-годишната Дебора, която бе зверски нарязана с макетно
Коментари Харесай

Проговори майката на Дебора. Най-страшните белези

Майка на 18-годишната Дебора, която бе свиреп нарязана с макетно ножче, проговори за положението на щерка си.

" Тя самата изиска да благодари на всички хора за поддръжката, за всичко това, което видя по малкия екран. Не се усеща доста добре, аз като майка виждам един празен взор ", сподели Ивелина Михайлова, намеквайки, че най-страшните белези, които е получила щерка й, са психическите.
-->
" Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, а Вашата поддръжка ще остане вечно в сърцето ми! Благодаря ви! ", съобщи във видео обръщението си Дебора.

" Искаме само и единствено правдивост, в случай че има отговорни, в случай че някой е позволил неточност, волна или неволна, да си поеме отговорността. За нас най-важно е детето ни да се оправи и да се възвърне допустимо най-скоро, желаеме правдивост ", добави бащата на момичето пред Българска национална телевизия.

Протест в поддръжка на обезобразеното момиче от Стара Загора и против насилието над дами се организира в София, Стара Загора и редица други градове.

" Дебора се усъвършенства постепенно и всяко едно малко нещо, това, че проговори да вземем за пример, е една дребна победа за нас. Тя доста се впечатли от поддръжката, която получи и по тази причина прикани да продължим да я поддържаме и това в действителност й оказва помощ. Тя в действителност е обнадеждена, че ще има промени, че ще получи правдивост ", съобщи Елена Венкова, уредник на митинга в Стара Загора.

18-годишното момиче бе нападнато и нарязано с макетно ножче от Георги Николаев в дома си. Нарязани са ръцете, краката и гърдите й, а лекарите са създали над 400 шева на порезните рани.

Носът на момичето е строшен, а насилникът е обръснал с машинка и цялата й коса. По време на нападението той е бил с маска и ръкавици.

Садизмът, на който е било подложено, шокира цяла България и провокира вълна от гневни мнения в обществените мрежи, в това число и остри реакции от политици. Още по-яростна беше реакцията, когато се разбра, че упрекнатият в насилието в действителност е на независимост. Пуснат е без мярка от Окръжния съд в Стара Загора на 5 юли.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР