Майка. Майка, която успя да пренесе обичта, която е вродена

...
Майка. Майка, която успя да пренесе обичта, която е вродена
Коментари Харесай

Мариана Хил за Елизабет II: Майка, която пренесе обичта върху цялата нация


Майка. Майка, която съумя да придвижи обичта, която е вродена на всяко женско създание, което ражда деца, върху цялата нация. С цялата отговорност и грижа.

Така преводачът Мариана Хил сподели в студиото на Euronews Bulgaria, че ще запомни кралица Елизабет II.

Макар че по нейно време се разпадна империята, в която слънцето не залязва, тя съумя да откри това, което сплотява поискалите самостоятелност страни. За нея страните от английската общественост, на които тя е суверен бяха тъкмо толкоз значими, колкото и Острова. Показва какъв брой грижлив и заслужен човек е.

Хил изясни, че е имала опцията да се срещне с кралицата, само че в качеството си на човек, който извършва служебните си отговорности.

По думите й, Чарлз III ще бъде добър и стараещ се крал.

 
Човек, който би трябвало да запълни голям вакуум след кончината на майка си. Той може да даде всичко, което написа в кралските летописи по какъв начин би трябвало да се постъпва в избран миг, само че той не може да даде това майчино възприятие, което излъчваше Нейно Величество. Той може да продължи да бъде обединител и да продължи грижата за околната среда и актуалните проблеми, които има нацията.
Според Хил, Чарлз ще бъде заслужен заместител на майка си, тъй като е възпитаван от нея, колкото и да е споделял, че се е състезавал с короната за вниманието на майка си.

Полярните реакции в България, Хил дефинира като недостиг на самочувствие. Смятаме, че да приказваме на разнообразни тематики от нашия дневен ред е предателство. Но свободният човек е човек, отворен за света, добави тя. Трябва да се поучим от кралицата, да бъдем смирени и да чуваме какво споделят хората. А хората споделят – спрете, замълчете, поклонете се най-малко за един ден и признайте това завещание, което ни остави тя.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР