Майка, която беше диагностицирана с рак, почина само осем седмици,

...
Майка, която беше диагностицирана с рак, почина само осем седмици,
Коментари Харесай

Мама умира 8 седмици, след като й казаха, че има рак - но лекарите казаха, че й остава още една година

Майка, която беше диагностицирана с рак, умря единствено осем седмици, откакто получи новината - макар че лекарите споделиха, че ще има най-малко една година остана с другари и семейство.

53-годишната Джули-Ан Муни беше разказана в респект като „ животът и душата на купона “ от другари през целия живот. На дамата от Западен Белфаст е казано, че е развила необичаен и нелечим сарком на матката - заболяване, при което злокачествени ракови кафези се образуват в мускулите на матката или други тъкани, които поддържат матката.

Лекарите споделиха, че евентуално ще й останат единствено година или две със фамилията си, само че положението й се утежни бързо и тя умря на 31 октомври 2023 година, макар че децата й са правили проекти по какъв начин да създадат по-голямата част от последната й година или две. Джули-Ан беше любяща брачна половинка на брачна половинка си Мартин и отдадена майка на трите си деца Сиаран, Кейтлин и Диглан. Тя беше известна с позитивното си отношение към живота, като насърчаваше фамилията си да следва фантазиите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР