Мая Манолова продължава с пролетарските си изказвания за честност и

...
Мая Манолова продължава с пролетарските си изказвания за честност и
Коментари Харесай

Made in Манолова : Най-купените избори

Мая Манолова продължава с пролетарските си изявления за почтеност и продажби.  " Повече Борисов министър председател не е допустимо. Той не разбра, че депутатите не могат да се отдават на консигнация и чартърен, те извършват волята на своите гласоподаватели. Съмнявам се, че някой гласоподава депутатите да бъдат прехвърляни. Те имат лична свободна воля. Подобни прехвърляния са неприемливи. 

Борисов още веднъж ще употребява констутицията като избавително въже. За Велико Народно заседание има парламентарен план. Няма по какъв начин без необятен публичен спор. До свикването на идващото Велико народно събрание той ще остане министър председател. 

Слави Трифонов беше задоволително явен. Ще внесем законопроектите. Българските жители чакат проверка и инспекция за тотално нарушаване. Ще предложим комисия по проверката. На първо място са черните каси на властта. Ще предложим да бъдат подкрепени всички микропредприятия с по 7 000 лв. - една депутатска заплата. Да бъдат освободени от дължими осигуровки компаниите. 

Това бяха следващите купени и манипулируеми избори. Правителството на Борисов и ЦИК направиха всичко допустимо да саботират машинното глрасуване, вота на българите зад граница, целия безпорядък с приемането на протоколите, да се поправят, надписват и така нататък

Резултатът от паралелното броене за " Изправи се, мутри вън " е доста по-висок от този, който беше публично разгласен. Ние ще създадем цялостна параленост на тези избори. Но ще предложим промени в Изборния кодекс, назабавна промяна на тази Централна изборна комисия и на Михаил Константинов като ръководител на осведомително обслужване... ", разяснява Манолова. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР