Мая Манолова отчете свършеното за три години като омбудсман. 1

...
Мая Манолова отчете свършеното за три години като омбудсман. 1
Коментари Харесай

Манолова отчете изплатени заплати за 3 млн. лв. след три години като омбудсман

Мая Манолова регистрира свършеното за три години като омбудсман. 1 400 служащия са получили бавени заплати на обща стойност близо 3 милиона лв.. Екипът на омбудсмана е разгледал 75 000 сигнала от жители, най-често свързани с потребителски и обществени права или с чистотата на околната среда.

Омбудсманът ще упорства да отпадне доходния аршин за финансова помощ за децата, изгубили родител. Тя напомни, че в препоръчаните от нея текстове не е имало предел на приходите.
Мая Манолова, омбудсман на Република България: Битката продължава, ще упорствам за спомагателни оферти сред първо и второ четене. Ще напишем такива. Ще настояваме пред парламентарните групи да ги внесат, защото нашият план, който внесохме през месец март, по този начин и не беше припознат от нито една парламентарна група.
Като триумфи Манолова регистрира изплащането на дълго бавени хонорари, акцията против двойния стандарт при храните и смяната в Кодекса за обществено обезпечаване, която разрешила пенсионирането на 550 миньори.

Законът за банкрут на физическите лица и ограничението на пълномощията на колекторските компании се оказали по-трудни задания от предстоящото и работата по тях продължава.
 Омбудсманът упорства да отпадне доходния аршин за финансова помощ за сираци Омбудсманът упорства да отпадне доходния аршин за финансова помощ за сираци
Омбудсманът Мая Манолова ще упорства да отпадне доходният аршин за финансова помощ за децата, изгубили родител. Тя напомни, че в препоръчаните от н...

Високият си рейтинг Манолова разяснява с думите, че обича работата си като омбудсман и се надява да не й пречат.

Мая Манолова, омбудсман на Република България:Бих желала да съм чучело единствено за неприятната администрация - за тези, които не желаят да си правят работата и се гаврят с жителите, нямам срещу да съм чучело за сходна администрация.

Омбудсманът посочи, че макар че е осъдила " Топлофикация " на три инстанции, към момента не е получила информация от сдружението за парите, събрани от юрисконсултски хонорари.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР